Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Prosjektet " Gi alle en sjanse" gjennomfører Klesutdeling.no i samarbeid med Omsorgsverket AS og flere bedrifter i Eidsvoll

I denne forbindelse "selger" nå Klesutdeling.no klær på finn.no, Ties app for klær, og på facebook for å finansiere prosjektet samt gi ungdommer som er under opplæring på Omsorgsverket AS virkelige salgsutfordringer.

I prinsippet selger vi ingenting, men når man "kjøper" på en av de digitale plattformene som Finn, Ties eller FAcebook så gir man en gave til Vær så God Matutdeling sin Vipps på 123995

Hvis du ser tekst om salg på klesutdeling så er det altså endel av vårt prosjekt og pengene går til prosjektet for å få flere av de som trenger hjelp på www.matutdeling.no inn i arbeidspraksis etter samtaler på www.ankerplassen.net .

En del av prosjektet går også til ungdommene på læringssenteret så de får oppleve ekte salgsopplevelser og også få noen penger i bonus.

Pengene de får i bonus kommer fra Omsorgsverket AS og er ikke de som man gir når man kjøper klær.

Klesutdeling driver derfor ikke med formelt salg hverken på nett eller på MagoB. Dette er enten endel av opplæring eller som gave til frivillighet.

Se mer info på http://www.omsorgsverket.no/gi-alle-en-sjanse-26635s.html 

Vi jobber nå med å få 10 bedrifter som kan være med i en økonomisk fadderordning for prosjektet slik at de hver måned setter inn 3000 kr på konto - totalt 36000 pr år. Disse pengene skal gi oss mulighet til å få to personer til å jobbe i 20 % for å kunne ta vare på mennesker som trenger å få jobbtrening

Klesutdeling.no "selger" klær på tirsdag og torsdag mellom 17 og 18.30 for 20 kr pr grønne pose.

I prinsippet selger vi ingenting, men når man tar med en pose med klær så må man samtidig gi en gave til Vær så God Matutdeling sin Vipps på 123995

Klesutdeling driver derfor ikke med ordinært salg.

De som har økonomiske problemer får alle klær gratis ved å kontakte Ankerplassen www.ankerplassen.net , ellers så vil det ligge en lapp i posen du får på matutdeling som gir deg 3 poser gratis.

Siden det har vært noen som har tatt veldig mye klær med seg har vi nå satt en begrensning på kun 3 grønne poser pr familie.

Salget vi gjør via Finn.no, Ties og Facebook er selvfølgelig bare et tillegg .

Vennligst gi en beskjed til oss hvis du oppdager at Matutdeling.no eller Klesutdeling.no brukes på Finn.no Ties eller Facebook uten at vårt telefon nr 95751335 oppgis.

Tusen takk for at du støtter oss

Ragnvald Holst-Larsen (leder)

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn